5 Card Draw – gratis utdypende poker regler for pokerspillere

Draw Poker er den opprinnelige form for poker, og det er fra Draw Poker å alle de andre varianter stammer. Draw Poker spillles sjeldent på kasinoene og finnes kun få steder på Internett hvor det kan spillles.

Innledning

spilllet går ut på å vinne potten. Enten ved å ende opp med de beste 5-korts pokerhånd ut fra de 5 tildelte kort, eller ved å få de andre spilllere til å kaste seg. Alle spilllere har mulighet for å skifte kort en enkelt gang. Der spillles med et alm inn elig kortstokk free spins coin master.

Der er to budrunder, én før det skiftes kort og én etter. De vanlige pokermeldinger gjelder i hver budrunde. Dealer funksjonen går på tur blant spilllerne.

1. Start

Alle deltagende spilllere skal legge et mindre startinnskudd (såkalt Ante) for å kunne motta kort.

2. Hver spilller mottar fem lukkede kort

Med et kort av gangen giver dealeren hver spilller i alt fem kort.

3. Første budrunde

Hver spilller, starter med første spilller etter dealeren, skal nu vurdere sine kort og foreta en av de vanlige pokermeldinger Check, Bet, Call, Raise eller Fold

Runden avsluttes når alle spilllere har lagt like mye i potten.

4. Utskiftning av kort

De tilbakeværende spilllere kan nu velge å skifte ut opp til alle fem kort med helt nye kort.

5. Siste budrunde

Hver spilller, starter med første spilller etter dealeren, skal nu vurdere sin nye hånd og foreta en av de vanlig pokermeldinger Check, Bet, Call, Raise eller Fold

Runden avsluttes når alle spilllere har lagt like mye i potten.

6. Showdown – kortene vises og det kåres en vinner

De tilbakeværende spilllere skal nå finne vinneren. Dette gjøres ved å første spilller etter dealeren viser sine kort. Har den neste spilller en bedre hånd viser han den frem. Har han en dårligere hånd, kan han gi kortene til dealeren UTEN å vise dem fram. Slik fortsettes det bordet rundt inn til den beste pokerhånd er funnett. spillleren med den beste hånd vinner hele potten. Ved uavgjort deles potten.

Heretter flyttes dealer funksjonen til neste spilller, og et nytt spilll kan begynne.

5 thoughts on “5 Card Draw – gratis utdypende poker regler for pokerspillere

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *